Vores "tigerdyr"

Vores hjem er beriget med 2 dejlige og helt forskellige katte. Kattene er begge en del af miljøet og betyder meget for os. Katte giver en fantastisk indre ro. Deres fremtoning og væremåde overfor os og hinanden er virkelig et studie værd.

Sille er vores lille hunkat.... Hun er den bedste jæger i huset. Det er ikke unormalt at der ligger 3-4 mus/fugle udenfor vores hoveddør, når vi tidligt om morgenen åbner døren for menageriet. Sille elsker at være ude, inde, ude, inde, ude.... Så derfor åbner hun selv dørene, og vi må så rende rundt og lukke efter hende.... Det er heller ikke unormalt at se hende stå i lodret stilling opad vinduet, for at komme ind...

Fie er vores Maine Coon-blanding. En helt utrolig kærlig kat. Det er komplet umulig at stryge tøj når hun er inde. 
Strygebrædtet er som skabt til at blive striglet på. Ikke altid lige så godt, når man skal være pæn i tøjet (uden kattehår). Hun er ekspert i at gemme sig om aftenen, specielt når tiden er inde til at skulle ud.  Vores hjem er beriget med 2 dejlige og helt forskellige katte. Kattene er alle en del af miljøet og betyder meget for os. Katte giver en fantastisk indre ro. Deres fremtoning og væremåde overfor os og hinanden er virkelig et studie værd.