Booking

Alle ture bookes på forhånd enten på mail glisserne@gmail.com eller via tlf 61700791.

Husk at angive dato og tid for turen samt navn/tlfnr. på mail eller sms.

Du vil herefter blive kontaktet telefonisk eller pr. mail/sms og kort spurgt til din rideerfaring, således at vi kan finde den rigtige hest til dig.

Bekræftelse på din reservation fremsendes på mail eller pr. sms.

Der rides som hovedregel ture enten formiddag kl. 10, eftermiddag kl 16 eller aften kl. 1830. Vinter rides dog kun ture i weekend-dagtimerne.

Af hensyn til hestenes velfærd har vi en vægt- og højdegrænse af rytteren på max. 90 kg og 200 cm. Der rides ikke ture af længere varighed end 1 time med ryttere, der har en vægt på mere end 85 kg.

Børn mellem 12-16 år skal være i følge med en voksen og skal kunne ride/være selvhjulpne.

Grundet kedelige erfaringer med voksne, der i strid med sandheden angiver deres børn ældre eller tager børn med, der er skrækslagne, forbeholder vi os ret til at aflyse barnets ridetur samt opkræve betaling for den planlagte tur. Såfremt resten af gruppen dermed framelder sig, forbeholder vi os ret til at indeholde det erlagte depositum og opkræve fuld betaling for hele gruppen.

Vi rider normalt ikke ud med mennesker fra forskellige grupper. Enten rides enkeltvis eller i mindre grupper, hvor man kender hinanden. Det er dog muligt at komme med på ture, hvor rytterne matcher hinanden.

Ridning er desværre ikke tilladt på strandene i perioden 01/06 - 30/8.

Ridning foregår på eget ansvar og kun med ridehjelm.

Ture uanset varighed er guidede ture.

Der kan aftales individuelle flerdags- og pakkeløsninger. Der kan købes gavekort.

Prisen for trækture følger prislisten og vi trækker ikke under 1 time. Det er kun os, der trækker hestene. Såfremt flere børn skal trækkes tillader vi, at forældre trækker i fællesskab med os.

For halv- og heldagsture indbetales ved reservation et depositum kr. 400,- Ved valg af pakketure indbetales 50 % af prisen. Det resterende beløb betales kontant eller med MOBILEPAY efter rideturen.

Depositum indbetales kontant, på kontonr.: 4720 4422117202 eller på MOBILEPAY 20341448.

Endelig booking betragtes først foretaget, når depositum er indbetalt. Depositum refunderes ikke. Såfremt det er stutteriet der afbestiller grundet dårligt vejr, sygdom eller andet refunderes naturligvis det erlagte depositum.

Ved det årlige "Tour de Bornholm" indbetales 50% af prisen for turen ved reservation som depositum og restbeløbet senest 1 måned før turen. Depositum refunderes ikke. For aflysning senere end 1 måned før "Touren" opkræves fuld betaling. Det samme gør sig gældende ved vore andre heldags- og weekendarrangementer.