Booking

Alle ture bookes på forhånd enten på mail glisserne@gmail.com eller via tlf 61700791.

Husk at angive ønske om dato og tid for turen samt navn/tlfnr. på mail eller sms.

Du vil herefter blive kontaktet telefonisk eller pr. mail/sms og kort spurgt til din rideerfaring, din vægt og højde, således at vi kan finde den rigtige hest til dig.

Bekræftelse på din reservation fremsendes på mail eller pr. sms.

Der rides som hovedregel ture enten formiddag kl. 10, eftermiddag kl 16 eller aften kl. 1830. Vinter rides dog kun ture i weekend-dagtimerne.

Af hensyn til hestenes velfærd har vi en vægt- og højdegrænse af rytteren på max. 90 kg og 200 cm. Der rides ikke ture af længere varighed end 1 time med ryttere, der har en vægt på mere end 85 kg. Der kan kompenseres herfor, såfremt pgl. er en habil rytter og/eller i god balance.

Børn mellem 12-16 år skal være i følge med en voksen og skal kunne ride/være selvhjulpne.

Grundet kedelige erfaringer med voksne, der i strid med sandheden angiver deres børn ældre eller tager børn med, der er skrækslagne, forbeholder vi os ret til at aflyse barnets ridetur samt opkræve betaling for den planlagte tur. Såfremt resten af gruppen dermed framelder sig, forbeholder vi os ret til at opkræve fuld betaling for hele gruppen.

Vi rider normalt ikke ud med mennesker fra forskellige grupper. Enten rides enkeltvis eller i mindre grupper, hvor man kender hinanden. Det er dog muligt at komme med på ture, hvor rytterne matcher hinanden.

Ridning er desværre ikke tilladt på strandene i perioden 01/06 - 30/8.

Ridning foregår på eget ansvar og kun med ridehjelm.

Ture uanset varighed er guidede ture.

Der kan aftales individuelle flerdags- og pakkeløsninger.

Der kan købes gavekort.

Prisen for trækture følger prislisten og vi trækker ikke under 45 minutter. Det er kun os, der trækker hestene. Såfremt flere børn skal trækkes tillader vi, at forældre trækker i fællesskab med os.

Stutteriet forbeholder sig ret til at opkræve forudbetaling.

Beløb indbetales kontant, på kontonr.: 3409 0013419841 eller på MOBILEPAY 62069

Såfremt stutteriet afbestiller grundet dårligt vejr, sygdom eller andet refunderes naturligvis det erlagte beløb.